Романтические блюда.

Меню.

Перші блюда.Перші блюда.

Другі блюда.Другі блюда.

Закуски.Закуски.

Напитки.Напитки.

Вироби із тіста.Вироби із тіста.

Десерт.Десерт.

 
 
 

Запечена морська риба по-грецьки.

    Потрібно: 1 кг будь-якої морської риби, 1 лимон, 4-5 томатів, 6 зубчиків часнику, 100 г сиру твердих сортів, 5 ст. л. панірувальних сухарів, 1/2 стакана йогурту або вершків, 50 г оливкового масла, 1/2 пучка розмарину, 1 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного меленого перцю.

    Спосіб приготування: Почищену і випатрану рибу ретельно промийте і злегка підсушіть за допомогою серветки. Потім посоліть і поперчіть її з усіх боків і полийте свіжовичавленим соком лимона. Рясно змастіть деко оливковим маслом, покладіть на нього гілочки розмарину, а зверху викладіть рибу.

    Томати обдайте окропом, зніміть з них шкірку, розріжте на половинки і обережно видавіть сік. М'якоть, що залишилася, дрібно наріжте і змішайте з йогуртом (або вершками), заздалегідь перемішаними з подрібненим часником, 3 ст. л. оливкового масла і 50 г натертого на дрібній терці сиру.

    Змастіть рибу на деку отриманою сумішшю і посипте панірувальними сухарями і натертим сиром. Рибу запікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 30-35 хвилин.


Фаршировані кальмари.

    Окрім риби, сексуальну активність стимулюють і всілякі морські організми - краби, креветки, омари, кальмари, лангуста, устриці, морські їжаки, восьминоги. Обов'язково включіть в меню романтичної вечері блюдо з морепродуктів, наприклад фаршированих кальмарів. Ви отримаєте незрівнянне задоволення не лише від смачної їди, але і один від одного.

    Потрібно: 1 кг кальмарів, 200 г рису, 5-6 великих цибулин, 70 г майонезу, 7 зубчиків часнику, 100 г сиру твердих сортів, 50 мл рослинної олії, 1 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного меленого перцю, 3 л води.

    Спосіб приготування: Ретельно промийте рис і зваріть його до напівготовності. Він повинен вийти розсипчастим. Тушки кальмарів очистіть від плівки і від нутрощів, промийте у воді. Залийте їх гарячою водою і ненадовго залиште, щоб відокремилися плівки і зійшов темний наліт, після чого промийте тушки ще раз і опустіть в підсолений окріп. Коли вода закипить, зніміть з вогню і залиште остигати під кришкою.

    Цибулю дрібно поріжте і обсмажте на рослинній олії, після чого змішайте з рисом і поперчіть. Підготовлені тушки кальмарів нафаршируйте рисово-цибульною сумішшю, перекладіть на змащене рослинною олією деко.

    Зверху полийте їх майонезом, заздалегідь перемішаним з подрібненим часником і натертим на дрібній терці сиром. Запечіть тушки в заздалегідь розігрітій духовці до готовності. Подавайте гарячими.


Рибні крокети.

    Ми сподіваємося, що завдяки наступному блюду - рибним крокетам - ваш романтичний вечір знайде своє гідне продовження.

    Потрібно: 500 г філе тріски, 1/2 стакана вершків, 1 пучок петрушки, 6 зубчиків часнику, 3 яйця, 250 г білого хліба, 2 лимони, 100 г панірувальних сухарів, 50 мл оливкового масла, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. чорного перцю.

    Спосіб приготування: Філе тріски наріжте невеликими шматочками. Вершки збийте міксером, додайте філе тріски. Отриманий рибний мус перекладіть в миску, додайте 1/2 стакана нарізаної зелені петрушки, дрібно нарізані часник, яйця і хліб. Отриману масу гарненько перемішайте і додайте спеції.

    Зробіть невеликі кульки, обваляйте їх в панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітому оливковому маслі до готовності. Знявши з вогню, відразу ж скропіть готові рибні крокети лимонним соком.

    Подавайте разом з тонкими часточками лимона.


Рагу по-ірландськи.

    Рагу по-ірландськи є досить відомим блюдом серед справжніх гурманів. Окрім своїх безперечних смакових якостей, дане блюдо є ще і відмінним стимулятором сексуальної активності. Ймовірно, ця властивість викликана незвичайним поєднанням в нім м'яса, овочів, родзинок і чорносливу. Обов'язково приготуйте це старовинне блюдо ірландської кухні і перевірте його дію на собі.

    Потрібно: 1/2 кг яловичини, 3 великі моркви, 3 цибулини, 3 великих болгарських перці, 1 пучок зелені кропу, 1 пучок зелені петрушки, 50 мл рослинної олії, 60 мл вершків або сметани, 6 зубчиків часнику, 1/2 стакана родзинок, 1/2 стакана чорносливу, 2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. перцю.

    Спосіб приготування: Спосіб приготування. Яловичину поріжте невеликими кубиками, посоліть, поперчіть, додайте дрібно нарізаний часник. Добре перемішайте і дайте трохи постояти, щоб м'ясо просочилося. Потім рівномірно обсмажте його на добре розігрітій сковороді.

    Моркву, цибулю, болгарський перець поріжте великими кубиками, обсмажте окремо від м'яса на сильному вогні, а потім затушкуйте, додавши вершки, заздалегідь промиті родзинки і чорнослив, сіль, перець. Коли овочі стануть м'якими, викладіть в них м'ясо і тушкуйте до готовності.

    Перед подачею до столу посипте готове рагу нарізаною зеленню. Можна подавати без гарніру.



Большое количество рецептов разных вкусных блюд. Технология приготовления.
kyharka.com.ua/

 
© 2011-2014 Романтичні рецепти. Всі права захищені.